سیستم اتوماسیون اداری دیتا را بدون مداخله انسان مدیریت می‌کند، لذا برای اطلاع رسانی در نرم افزار اتوماسیون اداری باید از وب سرویس ارسال پیامک استفاده کرد.

اگر دقت کرده باشید می‌بینید که تا چه اندازه فضا و روند انجام کارهای اداری نسبت به 8 سال گذشته تغییر کرده است، تقریباً سرعت بیشتر و روند اتوماتیکی گرفته است!!!

برخلاف گذشته در عصر کنونی دیگر نیازی به کاغذبازی ندارید و بصورت الکترونیک با ارسال ایمیل یا پیامک خیلی بهتر می‌توانید کار مراجعه‌کننده و پرسنل را راه بیندازید. همین تغییرات، بهانه‌ای شد تا بخواهیم کمی دربارۀ اتوماسیون اداری و ویژگی‌های آن صحبت کنیم و در بخش بعدی مقاله سراغ ارسال پیامک در نرم افزار اتوماسیون اداری برویم.

اتوماسیون اداری چیست؟

بهتر است قبل از شروع بحث ارسال پیامک در نرم افزار اتوماسیون اداری کمی با این سیستم آشنا شویم و بعد سراغ ارسال پیام کوتاه برویم. اتوماسیون اداری در واقع فرآیند مشاهده داده‌ها بدون مداخله انسانی و هر گونه خطاست. شرکت‌ها و ارگان‌ها از اتوماسیون اداری برای جمع‌آوری اطلاعات سازمان، ذخیره، تحلیل و آنالیز و در نهایت اشتراک داده‌ها استفاده می‌کنند تا بخشی از وظایف روزمره و فرآیندهای کاری دفتر انجام شود.

اتوماسیون با تاثیر جدی تکنولوژی در روند انجام کارهای اداری شروع شد، به عنوان مثال با جایگزینی ایمیل به جای نامه‌های اداری، استفاده از نرم افزارهای حسابداری به جای محاسبه دستی و ده‌ها مورد دیگر، برای دسته‌بندی اطلاعات هر سازمان به مرور مفهومی به نام اتوماسیون اداری شکل گرفت. اما خیلی ساده و سریع ببینیم که این سیستم چطور کار می‌کند؟!

روند سیستم اتوماسیون اداری

سیستم اتوماسیون اداری اطلاعات و داده‌ها را بدون مداخله انسان، از یک سیستم به سیستم دیگر انتقال می‌دهد، برای جمع‌آوری، مدیریت، تجزیه و تحلیل فرآیندهای کاری مناسب است و در نهایت امور اداری را بهینه می‌کند.

در عصر دیجیتال امروزی، سیستم‌های اتوماسیون اداری حجم کار را کمتر و البته روند کار را ساده‌تر و آسان می‌کند. بازیابی اطلاعات را سریع‌تر می‌شود و علاوه‌بر این مزایای زیر را برای امور اداری و شرکتی همراه دارد:

  • کاهش کارهای دستی و زمان‌بر که ممکن است همراه خطا باشد
  • کاهش زمان پردازش و فرایند کارها
  • ایجاد فرصت‌ها و دید بهتر برای تصمیم‌گیری بهتر برای کسب‌وکار
  • به فضای کمی برای ذخیره داده و اطلاعات نیاز دارد
  • ذخیره‌سازی و بازیابی داده‌ها را ساده می‌کند
  • اطلاعات را فوراً بازیابی می‌کند
  • به چندین نفر امکان دسترسی به داده‌ها را می‌دهد
  • احتمال خطا را کاهش می‌دهد

پنل پیامکی چیست؟

پنل پیامکی نرم‌افزاری آنلاین و هوشمند برای ارسال و دریافت پیام کوتاه است که امکان ارسال پیامک در نرم افزار اتوماسیون اداری را برای شرکت یا سازمان شما فراهم می‌کند. همچنین این سامانه قابلیت اتصال به سایت و پشتیبانی از وب سرویس پیامکی را هم دارد.

در ادامه کمی بیشتر درباره ویژگی‌های ارسال پیامک در نرم افزار اتوماسیون اداری صحبت می‌کنیم اما پیش از آن باید بدانیم که این اطلاعات براساس سیستم سامانه صبا اس ام اس است و شما بعد از خواندن این مقاله با ثبت‌نام در صفحه اصلی سایت صبا اس ام اس می‌توانید در مدت زمان کمتر از یک ساعت، سامانه پیام کوتاهتان را فعال کنید.

ارسال پیامک در نرم افزار اتوماسیون اداری

برای اطلاع‌رسانی‌های وب‌سایت و اتوماسیون‌های تحت وب پیشنهاد می‌کنیم از وب سرویس پیامکی استفاده کنید. با این سرویس پیام کوتاه به راحتی می‌توانید پنل اس ام اس را به نرم‌افزار اتوماسیون وصل کنید تا اطلاعات و داده‌های مشخص برای کاربران، پرسنل و مدیران ارسال شود.

با استفاده از وب‌سرویس پیام کوتاه، API صبا اس ام اس و نمونه کدهای آن که برای بیش از ۱۴ زبان برنامه نویسی آماده شده، دیگر مشکلی برای اتصال سایت و برنامه ندارید و هر زمان که خواستید، می‌توانید پیامک هدفمند و اصولی ارسال کنید. این نکته را حتما به خاطر بسپارید که قابلیت‌های سامانه پیامکی، امکان یک رابطه موثر دو طرفه را بین شما و کاربران ایجاد می‌کنند.

مزایای وب سرویس صبا اس ام اس

وب سرویس صبا اس ام اس امکانات بسیار زیادی را در اختیارتان می‌گذارد که از ساده‌ترین آن یعنی ارسال پیامک تا مدیریت کاربران را می‌توانید با استفاده از نمونه کد‌های موجود انجام دهید. از دیگر مزایای این سرویس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تعرفه ارسال پیامک پایین
  • بازگشت هزینۀ پیامک‌های ارسال نشده
  • پشتیبانی همه روزه، حتی روزهای تعطیل و آخر هفته
  • ایجاد وب سرویس درخواستی
  • تائید حساب کاربری

روش‌های اتصال وب‌سرویس پیامکی

برای اتصال به وب سرویس پیامکی از دو روش وب‌سرویس REST و وب‌سرویس SOAP می‌توانید استفاده کنید که به اختصار برایتان توضیح دادم:

وب‌سرویس REST نوعی اتصال یا پیاده‌سازی وب‌سرویس است که برای ارائه API‌ها و سرویس‌های عمومی در بستر اینترنت استفاده می‌شود. این اتصال با استفاده از فرآیند HTTP انجام می‌شود.

وب‌سرویس SOAP هم نوعی فرایند انتقال پیام است که به برنامه‌های در حال اجرا روی سیستم جدا از هم، اجازه می‌دهد که در تعامل باشند و پیام مبادله کنند.